Идеята за автоматизиране на гаражна врата, която се отваря без никакви усилия от Ваша страна, може би Ви звучи изключително саблазнително, ако все още сте от хората, които не разполагат с подобна екстра. Автоматизирането на гаражна врата съдържа в себе си редица удобства, които убягват на тези от Вас, които са свикнали с ръчната гаражна врата. Затова ние от Автоматика Делис решихме да споделим с Вас кои са плюсовете в това да автоматизирате гаражната си врата.

Безопасни гаражни врати

На първо място стои безопасността, която дават автоматичните гаражни врати. За разлика от стандартната ръчна гаражна врата, подобрените  автоматични гаражни врати предлагат несравними функции за безопасност. Ръчната врата крие голям риск, теглото й може да удари човек или кола, ако се окажат на пътя ѝ при затваряне, което би довело до много тежки последствия. Автоматичните гаражни врати вече са снабдени с предпазни елементи, които могат да предотвратят подобни бедствия. При контакт с друг предмет, тя ще се отдръпне, за да се предпази от евентуални повреди. Благодарение на тази функция, няма да изпитате никакви притеснения, ако Вашите деца или домашни любимци са в този опасен участък.

Удобни гаражни врати

Автоматизирането на гаражна врата дава едно несравнимо удобство. Автоматизацията спомага на вратата да се управлява изключително елементарно, с дистанционно управление, като от Вас се изисква минимално количество движение. Това би улеснило изключително много прибирането на колата в гаража, без да се налага да излизате от нея – силно оценена екстра в екстремно време.

Сигурни гаражни врати

Автоматичната гаражна врата осигурява допълнителна сигурност за Вашия гараж, което може да бъде огромен плюс, особено ако гаражът Ви е свързан с Вашия дом. Автоматизираните гаражни врати изключват необходимостта от заключване и дръжка. Заключването на ръчната врата често е слабо място, което се използва по време на пробив, така отстраняването на този проблем може да повиши сигурността на гаража.

Готови ли сте за новата си автоматизирана гаражна врата? Ако искате да се възползвате от предимствата, които автоматичните гаражни врати могат да Ви донесат, широката гама от висококачествени и автоматизирани гаражни врати на Хьорман и Делис могат да помогнат. Разгледайте нашия онлайн каталог и изберете най-добрата автоматизирана гаражна врата за Вашия гараж.