Количка

0 артикула
ВРАТИ И АВТОМАТИКА

Автоматика

Никой не обича да слиза от своята кола само за да отвори гаража си. А вече не е и нужно! Всичко става бързо, лесно и удобно от разстояние с помощта на Вашето дистанционно управление благодарение на автоматичните задвижвания на Hörmann - за гаражни, плъзгащи се или дворни врати нa панти. При нас можете да намерите и разнообразна гама от аксесоари за Вашата автоматична врата!

 

 

 

 

Подкатегории

Дистанционни (17)

Разнообразие от дистанционни управления за задвижвания на Hörmann в различни работни и стилови концепции. Предлагаме богата гама от цветове и покрития с многообразие в дизайна, както и поставки и държачи за Вашето дистанционно. Различните модели дистанционни разполагат с 1, 2, 4 или 5 бутона, всеки от които съответства на различна функция спрямо приемника и задвижването на вратата. Можете да намерите също приемници, кодови клавиатури и модул за дистанционно управление чрез смартфон!

 

 

 

 

Автоматика за гаражни врати (3)

Гаражните ни задвижвания са напълно безшумни и устойчиви на взлом, с вградено халогенно осветяване и аварийно захранване. Изгодното задвижване ProMatic BiSecur в комплект с дистанционно управление HSE 2 BS е оптимален вариант за по-малки и леки врати с по-малка честота на отваряне. Бързото и издръжливо задвижване SupraMatic в комплект със дистанционен предавател HS 5 BS е предпочитана опция при масивни врати с по-честа употреба.

Автоматика за дворни врати на панти (8)

Задвижването RotaMatic е мощен и елегантен вариант за Вашата дворна врата на панти. Задвижващото му тяло е затворено в здрав алуминиев корпус, което го предпазва от влага, замърсяване и физически повреди. RotaMatic е проектиран да издържа на високи натоварвания и екстремни атмосферни условия. Иновативната му електронна система Ви осигурява прецизен контрол над вратата без опасност от наранявания.

Автоматика за плъзгащи се дворни врати (11)

Технологията LineaMatic на Hörmann за задвижване на плъзгащи се дворни врати Ви предлага спокойствие и сигурност в комбинация с прецизно и безшумно движение. В компактния корпус работи двигател, който с лекота управлява крило с тегло до 800 кг. Гениалната простота на окачването и механизмът за аварийно деблокиране го правят изключително функционален. За Вашия плъзгащ се портал решението е задвижването STA, предлагащо мощност и функционалност в различни мащаби. С максимален капацитет от 2500 кг. този двигател се явява оптималното изгодно решение за големи и тежки платна.

«1»

Вашият Hörmann - експерт

СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ, ПОЗВЪНЕТЕ:

0885 953 999

КОНТАКТ

 

"Автоматика Делис" ЕООД

Адрес: Стара Загора 6000

Ул. "Хрищенско шосе" 1

Телефон: +359 (42) 63 60 61

e-mail: office@delice.bg

УПЪТВАНЕ