Автоматика

Автоматика за Гаражни и Дворни Врати Хьорман

Автоматика за Гаражни и Дворни Врати Хьорман –  Ако обичате да сте практични и да имате всички удобства у дома, то автоматичните задвижвания на Хьорман са добър избор за Вас. Вече няма да е нужно да слизате от своята кола само, за да отворите дворната или гаражната врата. Всичко става бързо, лесно и удобно от разстояние с усъвършенстваната автоматика на Хьорман. При нас можете да намерите разнообразна гама от аксесоари за Вашата автоматична врата с гарантираното качество на марката Hormann.

Марково качество от Германия

Всички компоненти на задвижванията се разработват и произвеждат изцяло от Hormann и са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата.

Продукти за поколения наред

Продължителни тестове в реални условия гарантират създаването на усъвършенствана автоматика за дворни и гаражни врати с качеството на марката Hormann.

Ориентирани към бъдещето

Фирма Хьорман, Германия е една от водещите фирми за производство на врати и задвижвания за врати в Европа и в света. Компанията дава добър пример, като покрива 100% от своите енергийни потребности с екологично чиста енергия.

Дистанционни управления за Гаражни и дворни врати Хьорман

При нас в „Автоматика ДЕЛИС“ ще намерите разнообразие от дистанционни управления за задвижвания на гаражни и дворни врати на Хьорман в различни работни и стилови концепции. Предлагаме богата гама от цветове и покрития с многообразие в дизайна, както и поставки и държачи за Вашето дистанционно. Различните модели дистанционни разполагат с 1, 2, 4 или 5 бутона, всеки от които съответства на различна функция спрямо приемника и задвижването на вратата. При нас можете да намерите също приемници, кодови клавиатури и модул за дистанционно управление чрез смартфон!

Автоматика за гаражни врати Хьорман

С автоматика за гаражни врати Хьорман получавате комфорт и сигурност за Вашия дом. Автоматичните задвижвания на Hörmann отварят гаражната врата бързо, лесно и комфортно от разстояние. Гаражните задвижвания са напълно безшумни и устойчиви на взлом, с вградено халогенно осветяване и аварийно захранване. Изгодното задвижване ProMatic BiSecur в комплект с дистанционно управление HSE 2 BS е оптимален вариант за по-малки и леки врати с по-малка честота на отваряне. Бързото и издръжливо задвижване SupraMatic в комплект със дистанционен предавател HS 5 BS е предпочитана опция при масивни врати с по-честа употреба.

Автоматика за дворни врати на панти Хьорман

С автоматика за дворни врати на панти Хьорман получавате вдъхновяващ комфорт и впечатляваща сигурност. Автоматичните задвижвания на Hormann управляват Вашата портална врата лесно и удобно. Благодарение на плавното потегляне и плавното спиране Вашата врата ще се движи винаги спокойно и равномерно. Мощен и елегантен вариант за Вашата портална врата е задвижването RotaMatic. Задвижващото му тяло е затворено в здрав алуминиев корпус, което го предпазва от влага, замърсяване и физически повреди. RotaMatic е проектиран да издържа на високи натоварвания и екстремни атмосферни условия. Иновативната му електронна система Ви осигурява прецизен контрол над вратата без опасност от наранявания.

Автоматика за плъзгащи се дворни врати Хьорман

С автоматика за плъзгащи се дворни врати на панти Хьорман получавате вдъхновяващ комфорт и впечатляваща сигурност. Технологията LineaMatic на Hörmann за задвижване на плъзгащи се дворни врати Ви предлага спокойствие в комбинация с прецизно и безшумно движение. В компактния корпус работи двигател, който с лекота управлява крило с тегло до 800 кг. Гениалната простота на окачването и механизмът за аварийно деблокиране го правят изключително функционален. За Вашия плъзгащ се портал решението е задвижването STA, предлагащо мощност и функционалност в различни мащаби. С максимален капацитет от 2500 кг. този двигател се явява оптималното изгодно решение за големи и тежки платна.

Удобство и сигурност за Вашия дом

Можете да разчитате на нашите услуги

Съвети от квалифицирани специалисти

Компетентен монтаж

Вземане на размер на място

Automation