Популярността на цвета Антрацитно сиво (RAL 7016) бързо започна да се увеличава през последните няколко години, докато не дойде момента, в който той се превърна в най-търсения цвят и не оглави почти всички последни интериорни тенденции.

Антрацитното сиво, без проблем, съответства перфектно на почти всяка цветова схема, тъй като неговия цвят е много близък до земно черно или до много тъмно сиво.

Автоматика Делис Ви предлага уникално изобилие от продукти с цвят Антрацитно сиво (RAL 7016). Иделно можете да съчетаете Вашата входна врата или гаражна врата в антрацитно сиво с почти всички строителни материали като тухлена зидария, облицовки от дърво, естествен камък и други.

Антрацитното сиво е ненатрапчив в сравнение с широкоразпространения бял или черен цвят. От всички съществуващи цветове, той има най-слаба нужда от поддръжка – неговият цвят е много добре взаимодействащ със всякакви мръсотии или замърсявания, които могат да се натрупат във времето – за разлика от бялото, което изглежда добре само, когато е перфектно почистено.

В резултат на тези факти, Антрацитното сиво се е превърнало в един от най-търсените цветове за входни врати и гаражни врати.

Заслужено признат за най-добрият избор на цвят през последните няколко месеца, RAL 7016 е разпространен навсякъде и се използва в новото строителство, фасадите на хотелите и ресторантите и развитието на централната градска част.

Сивото е неутрален цвят, който седи по средата между черно и бяло и затова е значително лесно да го сдвоите с друг контрастен цвят. Антрацитът не само изглежда страхотно с подходяща рамка, но и работи много добре с различен цвят като френско сиво или бяло.

Антрацитното сиво е перфектният цвят за вратата за модерното, съвременно жилище. Но, ако сте от хората, които живеят в традиционно жилище или имот, не се отказвайте, тъй като този цвят ще придаде допълнителен стил и освежаване на всеки дом.