Гаражни врати

Автоматични гаражни врати Хьорман

Многообразието от автоматични гаражни врати на Хьорман и Делис Ви предоставя богат избор в търсенето на най-правилното решение за Вашия гараж. Вратите се движат плавно, прецизно и безшумно, а патентованият механизъм против влизане с взлом премахва всяко притеснение. В зависимост от мястото и отвора на гаража можете да изберете най-подходящия за Вас вид врата за гараж: гаражна секционна врата, гаражна ролетна врата или гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход – гаражна врата Berry. Модерни и елегантни, гаражните врати Hormann Ви осигуряват спокойствие и сигурност, както и лесен автоматизиран достъп до Вашия гараж. Поради голямото разнообразие на цветове, материали, дизайни и технологии в нашия каталог можете да видите „гаражни врати на цени от“, които да Ви послужат за ориентир. В случай, че желаете конкретна оферта можете да се свържете с нас и ще Ви предоставим точна цена за избраната от Вас гаражна врата Хьорман.

Гарантирано качество от Германия

Автоматичните гаражни врати с марка Hörmann се проектират и произвеждат във високо специализирани заводи. Процесът по изработката на вратите се изпипва до най-малкия детайл, за да може до Вас да достигнат само гаражни врати с гарантирано високо немско качество.

Продукти за поколения наред

За създаването на технически усъвършенствани серийни гаражни врати с качеството на Hörmann се провеждат дългосрочни тестове в реални условия. По този начин се създават гаражни врати, които могат да работят безупречно с десетилетия.

Ориентирани към бъдещето

Фирма HÖRMANN, Германия е една от водещите фирми за производство на гаражни врати в Европа и в света. Компанията дава добър пример, като покрива 100% от своите енергийни потребности с екологично чиста енергия.

Секционни гаражни врати

Секционните гаражни врати са един от най-предпочитаните сред всички видове врати за гараж. Благодарение на своята конструкция те предлагат пълно удобство и оптимално спестяване на пространство в и пред гаража. Всички гаражни секционни врати се отварят вертикално и са разположени под тавана. Могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж, а по-голямата ширина на светлия отвор с до цели 14см.  ви позволява да влизате и излизате от гаража си по-удобно. Освен това те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения. „Автоматика ДЕЛИС“ Ви предлага гаражни секционни врати на Hörmann, проектирани за Вас.

Ролетни гаражни врати

„Автоматика ДЕЛИС“ предлага на своите клиенти ролетни гаражни врати с безупречно качество. Този вид гаражни врати се прибират под тавана и се разгъват вертикално. Те не се нуждаят от място в гаража. Благодарение на конструкцията си ролетните гаражни врати предлагат максимално място в и пред гаража. Формата на отвора на гаража не е от значение при монтажа. Независимо дали е правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.

Гаражни врати Berry

„Автоматика ДЕЛИС“ Ви предлага гаражни врати Berry с въртеливо-постъпателен ход от Hörmann. Този вид гаражни врати съчетават високото качество и усъвършенстваната техника на германската марка Hörmann за дълготрайна и безопасна употреба, приятен външен вид и комфорт. В онлайн каталога на „Автоматика ДЕЛИС“ ще намерите врати Berry с въртеливо-постъпателен ход в множество атрактивни стоманени или дървени мотиви, с обшивка на линии или на касети, в разнообразни цветовете и декорирани повърхности.

Удобство и сигурност за Вашия дом

Можете да разчитате на нашите услуги

Съвети от квалифицирани специалисти

Компетентен монтаж

Вземане на размер на място

Automation