Гаражни ролетни врати Хьорман и Делис

„Автоматика ДЕЛИС“ предлага на своите клиенти гаражни ролетни врати и автоматични врати. Този вид гаражни врати се прибират под тавана и се отварят вертикално. Те също не се нуждаят от място в гаража. Благодарение на конструкцията си гаражните ролетни врати предлагат максимално място в и пред гаража. Формата на отвора на гаража не е от значение. Независимо дали е правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.

Гаражни ролетни врати Rollmatic

Гаражните ролетни врати Rollmatic предлагат безопасност, комфорт и лесен монтаж, благодарение на множеството иновативни детайли. Стандартно включеното задвижване е монтирано извън облицовката на намотаващия вал с цел по-лесна поддръжка. Вградени са функции за плавно потегляне и плавно спиране на задвижването, които се грижат за спокойното движение на вратата и я щадят. Благодарение на пружинното компенсиране и надеждната изключваща автоматика е излишно допълнителното монтиране на защита на затварящия кант.

Автоматична гаражна врата, прибираща се под тавана RollMatic OD

Автоматичната ролетна гаржна врата RollMatic OD е изключително компактна. Фината конструкция на автоматичната гаражна врата, прибираща се под тавана позволява монтиране също и в гаражи, в които няма много място – нужни са само от 60 мм щурц. Стандартно включеното задвижване ProMatic може да се монтира по избор към дясната или към лявата хоризонтална направляваща релса, като не е необходим допълнителен щурц. Опционално се предлага и задвижване SupraMatic, при което Вашата автоматична врата, прибираща се под тавана се отваря по-бързо и можете да влезете в гаража си директно от улицата.

Добри причини да изберете гаражните ролетни врати Hormann

В направляващите релси е вградена система за компенсиране на теглото. Тя подпомага задвижването при отваряне и затваряне на вратата и щади механиката. Пакетите с няколко пружини и двойните стоманени въжета обезопасяват платното срещу внезапно падане във всяка позиция. В случай на аварийно отваряне вратата може да се отвори ръчно с лекота. Затова при ролетната врата не е необходима манивела

Благодарение на стандартно включените задвижвания с плавно задействане и плавно спиране, вратите RollMatic са изключително безшумни и щадящи. Системата за компенсиране на теглото и надеждната изключваща автоматика на вратата правят спирането и  безопасно при внезапно появили се препятствия. За още по-голяма защита и сигурност Ви препоръчваме инсталирането на фотоклетка.

Ролетните врати RollMatic са най-добрият избор, когато таванът на гаража Ви трябва да остане свободен или ако гаражът Ви е прекалено малък за автоматична врата, прибираща се под тавана или секционна врата. Платното на ролетната врата се навива компактно в щурца на отвора и можете да използвате тавана за монтиране на лампи или като допълнително място за багаж. При монтажни ситуации с минимални странични ограничители RollMatic се предлага също и като външна ролетна врата за монтаж пред отвора на гаража.

Автоматичните врати, прибиращи се под тавана RollMatic OD са много подходящи при гаражи с много малък щурц. Платното на вратата се направлява по тавана с помощта на тесните направляващи релси. Пестящият място, страничен монтаж на задвижването при RollMatic OD изисква само 60 мм щурц.

Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на задвижвания за гаражни, портални, пешеходни врати, осветление и други.
Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум.

Всички задвижвания, приемници и командни елементи с технологията BiSecur са 100 % съвместими. С дистанционно управление или например кодиран радиоманипулатор отваряте удобно не само гаражната си врата, но също и оборудваната с автоматично задвижване Hörmann портална врата, командвате задвижванията за пешеходни врати и други устройства с приемници BiSecur.

С дистанционното управление HS 5 BS от Hörmann вече не е нужно да стоите пред входната врата, за да проверите дали гаражната врата се е затворила. Тази информация можете да получите само с едно натискане на дистанционното, чрез което цветът на LED-индикацията Ви показва позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон *** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да командвате Вашата врата по-удобно и сигурно.

***  При командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка.

Ексклузивните дистанционни управления BiSecur впечатляват не само със своя дизайн в черно и бяло. Те са изработени в елегантна форма, която приляга много добре в ръката и ги прави удобни и приятни за употреба. Предлагана опция за дистанционните управления Hörmann BiSecur е и гланцирана повърхност с пиано лак. 

Галерия

Свържете се с нас

За повече информация, моля свържете се с нас чрез контактната форма:

    Automation