За нас

АВТОМАТИКА

``Автоматика Делис`` ЕООД - Представител на Хьорман в Стара Загора

Ние, в “Автоматика ДЕЛИС” ЕООД сме горди с нашето представителство на “Хьорман” в Стара Загора! Заповядайте в нашия шоурум, за да видите, докоснете и почувствате вратата, която наистина заслужавате!

Нашата фирма е единствената в града, която се занимава изключително само с гаражни и индустриални врати. Това е нашата дейност и тук сме наистина добри!

След няколко години усърден труд можем да се похвалим с доверието на сериозните фирми в града и с внушителен списък с референтни обекти, а по обем на годишния си оборот се подреждаме в челната десетка на дистрибутори на престижната марка в страната.

Стабилният обем на поръчки ни позволява да предложим добри цени за монтаж на гаражни врати.

Нашият екип

Нашият екип е нашето семейство. Ние сме опитни, добре обучени и силно мотивирани. Усъвършенствахме се през времето, за да успеем да спечелим и оправдаем Вашето доверие. Можем да се справим отлично, както с малкия домашен ремонт, така и с големи индустриални проекти.

Нашите обекти за последните години.

Вратата ми е...

HORMANN

Референции

С годините получихме не само много безценен опит, но и много благодарности от десетки доволни клиенти – видно от оставените референции.

Automation