Индустриални бързодвижещи се врати Хьорман

Индустриални Бързодвижещи се врати Хьорман се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и пестене на енергия. Вашето предимство: Технологията SoftEdge с интегрирана Anti-Crash/защита срещу блъскане при маневриране прави гъвкавите бързодвижещи се индустриални врати изключително надеждни и рентабилни. Като външна врата се препоръчва бързата врата със спираловиден механизъм HS 7030 PU с двустенни изолиращи панели с полиуретан за добра топлоизолация.

Бързо движещи се врати

Бързо движещи се врати – със стандартно включено управление с честотен преобразувател.
Бързо движещите се врати на Хьорман се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и пестене на енергия. Асортиментът на Hormann включва вертикално и хоризонтално отварящи се, прозрачни врати с гъвкаво платно, също и в комбинация със секционни и ролетни врати, както и с мощните и лесни за поддръжка врати със спираловиден механизъм и гладки алуминиеви профили.
Понякога вратите допринасят значително за визията на търговските сгради. Също така те крият огромен потенциал за икономия на енергия.

За нашия високо производителен екип реализирането на специални решения е ежедневие.

Защо да изберете индустриални бързодвижещи се врати на Hormann

Защитната решетка, интегрирана в страничните секции, контролира нивото на затваряне до височина 2500 мм. Така се покриват изискванията за безопасност съгласно DIN EN 13241-1.

Това прави ненужно да се инсталират други механизми за тази цел (например защита на затварящия кант или фотоклетка). Възползвайте се от тази повишена сигурност и изключително лесната за инсталиране и поддръжка бързо движеща се врата

Управлението на честотния преобразувател улеснява механиката на вратите и гарантира тихо движение без почти никакво износване.

Благодарение на високите скорости на отваряне и затваряне се оптимизират работните процеси и се намаляват загубите на топлина. Освен това, поради плавното задействане и спиране на вратата, цялата механична част се облекчава и животът на оборудването се удължава многократно. При тежки изолирани врати, движението на вратата се подпомага от пружини, а за бързо движещи се секционни врати Скорост с окачване тип H и V от непроносни противотежести.

Равномерно запълнени с пяна стоманени ламели

Горещо поцинкованите, двустенни ламели с пълнеж от твърд полиуретанов пенопласт осигуряват изключително добра топлоизолация. Вратите се предлагат стандартно в бял алуминий (RAL 9006). Отвън, финия профил на повърхностните линии на Micrograin прави впечатление, а от вътрешната страна – релефно щампованите ламели Stucco.

По-добра топлоизолация благодарение на ThermoFrame

Отоплените халета се нуждаят от добре изолирани бързо движещи се врати. ThermoFrame разделя страната на сградата. Прекъснатият термомост, вкл. допълнителни уплътнения, подобрява топлоизолацията с до 15% и се монтира лесно и бързо. За ламели 42 mm и 67 mm, ThermoFrame може да бъде поръчан като опция. На вратите на Iso Speed Cold 100 той вече е включен в доставката.

Въпреки голямото натоварване в грубата индустриална среда остъклението Duratec гарантира максимална устойчивост на надраскване. Специално покритие на повърхността предпазва трайно остъклението от поява на драскотини и следи от почистване.

При изолираните врати 67 мм получавате алуминиевите рамки на остъкленията с прекъснат термомост и 3-ни остъкления. Изолираните врати 42 мм предлагаме с 2-но остъкление.

Благодарение на лайсните за задържане на стъклото от вътрешната страна дефектните остъкления се подменят много лесно и бързо.

Галерия

Свържете се с нас

За повече информация, моля свържете се с нас чрез контактната форма:

    Automation