Индустриални ролетни врати и решетки Хьорман

Индустриални ролетни врати и ролетни решетки Хьорман – рентабилни, стабилни и надеждни.
Благодарение на гениално опростената си конструкция от само няколко компонента ролетните врати и ролетните решетки на Хьорман от алуминий и стомана са изключително рентабилни. Те се доказват непрекъснато при ежедневна експлоатация. Индустриалните ролетни врати и решетки Хьорман почти не заемат място над отвора на вратата. Те се намотават компактно зад щурца. Така не се губи ценна площ от халето встрани и в близост до тавана. С компактната си конструкция, изискваща максимум 335 мм щурц, съответно монтажна дълбочина ролетната решетка RollMatic е особено подходяща за затваряне на малки магазини с ограничено място. Понякога вратите допринасят значително за визията на търговските сгради. Също така те крият огромен потенциал за икономия на енергия.

Монтаж на индустриални ролетни врати и решетки Хьорман

Високата степен на специализация в производството на индустриални ролетни врати и ролетни решетки Хьорман надхвърля значително обикновените стандарти.

За нашия високо производителен екип реализирането на специални решения е ежедневие. Ние от „Автоматика ДЕЛИС“ сме силно специализирани в монтажа на индустриални врати.

Защо да изберем индустриални ролетни врати на Hormann

Ръчното отваряне и затваряне на вратата е значително улеснено от техниката на удължаване на пружините. Ролетни врати/ решетки SB и TGT с размер до 6000 × 4500 мм могат да бъдат премествани с минимална сила. Благодарение на опцията – автоматично задвижване, техниката на пружината на опън защитава механиката на вратите и самото задвижване.

Ролетните врати и решетки SB и TGT впечатляват с голяма степен на безопасност при отваряне и затваряне.

Поради стандартното ограничение на силата „отворена врата“ и „затворена врата“, в повечето варианти и размери на платното, не е необходимо да се монтира фланец и предпазител за закрепване, за да отговарят на изискванията на DIN EN 12453 В допълнение, вратата изисква само минимална поддръжка, тъй като върху платното няма носими сензорни спирални кабелни сензори.

Подобрете работните си процеси и намалете топлинните загуби с допълнителния комплект оборудване S6, вкл. задвижване с честотен преобразувател за DD затвор с платно Decotherm. Това ще отвори вратата със скорост до 1,1 m / s. – следователно почти толкова бързо, колкото бързо движеща се врата. Други предимства: Размерите на инсталацията, както и разходите за придобиване и експлоатация са значително по-малки от тези на бързо движещата се врата.

Благодарение на плавното задействане и плавното спиране, вратата се движи особено пестеливо въпреки скоростта – това улеснява механиката на вратата и удължава използването на вратата. Решетката в направляващата шина гарантира необходимата степен на безопасност, а също така е надеждно защитена от износване и повреди.

Приемащата фуния на DD ролетни щори ефективно намалява износването на платното. Също така, фунията може да бъде лесно заменяна. Нашите дизайни често изпълняват няколко функции едновременно.

Например, щорите на ролетите за ролетни щори предпазват вашата врата от повреди поради силни ветрове, като същевременно осигуряват отлична защита срещу взлом, тъй като профилите не могат да бъдат лесно отстранени от водача.

Галерия

Свържете се с нас

За повече информация, моля свържете се с нас чрез контактната форма:

    Automation