Индустриални секционни врати Хьорман

Днес пестящите място системи са иделаното решение за Вашите производствени и складови нужди. „Автоматика ДЕЛИС“ Ви предлага широк асортимент от индустриални секционни врати на марката Hormann. Индустриалните секционни врати Хьорман се отварят вертикално и така не заемат място пред и зад вратата. Секциите се прибират до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Можете да избирате от големи врати с вградена врата без праг до изцяло остъклени врати с изключителна устойчивост против надраскване.

Видове индустриални секционни врати

Индустриалните секционни врати Хьорман допринасят много за добрата визия на търговските сгради и  за икономията на енергия. Предлагат се в уникално широк асортимент от модели. Индустриалните секционни врати от серия 50 от стомана, комбинация от стомана и алуминий или само от алуминий впечатляват с топ дизайна и сертифицираната безопасност. Секционните врати Compact подреждат отделните ламели вертикално една върху друга непосредствено зад щурца. Минималната дълбочина на вграждане е голямо предимство при халета с прозрачни куполи, остъклени покриви и фасади. Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предоставим цялата налична информация, от която можете да имате нужда.

Добри причини да изберете индустриалнитесекционни врати на hormann

Индустриалните секционни врати на Hörmann притежават максимална устойчивост на надраскване. Остъклението от плексиглас DURATEC устоява на силното натоварване в грубата индустриална среда. Специално покритие на повърхността предпазва трайно остъклението от поява на драскотини и следи от почистване.

Халетата, които се отполяват се нуждаят от много добре изолирани врати. Ето защо индустриалните секционни врати Hörmann се предлагат с опцията ThermoFrame. Представлява свързване на касата с прекъснат термомост за термично разделяне на касата и зида. Уплътнения от двете страни на вратата и двойно уплътнение в щурца предпазват от загуба на топлина, респ. на охлаждане. Така увеличавате коефициента на топлоизолация до 21 %.

Вградената врата с изключително плосък праг от благородна стомана се грижи за улесненото преминаване на хора. При врати с ширина до 5500 мм прагът е с височина само 10 мм в средата и 5 мм в краищата си. Това намалява значително рисковете от спъване, както и преминаването на колела. При определени условия можете да използвате вградените врати на Hörmann без праг дори като евакуационни врати и за строителство без бариери.

Индустриалните секционни врати Hörmann със задвижване WA 400 и ITO 400 са стандартно оборудвани със защита на затварящия кант с оптични сензори. Без доплащане можете да изберете и фотоклетката с изпреварващо действие VL 1 за безконтактен контрол на затварящия кант на вратата.

Галерия

Свържете се с нас

За повече информация, моля свържете се с нас чрез контактната форма:

    Automation