През 2020 г. интелигентните системи и устройства за дома са по-впечатляващи и всеобхватни от всякога. Смарт системите за дома вече не са само за забавление, а и изпълняват някои съществени нужди и спестяват много от ценното Ви време.

Ако Ви бяха попитали преди 20 години дали можете да си представите как всички устройства в живота Ви могат да се свържат с интернет и да ги управлявате през мобилния си телефон – най-вероятно отговора щеше да бъде негативен. Часовници, светлини, камери, прозорци, щори за прозорци, гаражни врати, отоплителни системи, уреди за готвене и т.н., можете да направите така, че всички тези уреди да комуникират и да приемат Вашите команди. Ние от Автоматика Делис, решихме да представим на тези от Вас, които не са запознати все още с усършенстваните нови технологии, последните смарт устройства, които биха Ви облекчили ежедневните задачи.

Интелигентен говорител

Интелигентният говорител е малко устройство, свързано към Вашата Wi-Fi мрежа, благодарение на което можете да управлявате всяко едно устройство, което е свързано към говорителя и всичко това в реално време чрез гласови команди. В допълнение можете да си закупите и екран, за да проверявате резултатите от Вашето търсене или да провеждате видео разговори. А за по-старомодните от Вас, могат да се сдобият с универсално дистанционно, което контролира много повече от телевизия, а именно всички други Bluetooth, Wi-Fi или инфрачервени устройства Във вашия дом.

Интелигентни домашни камери

На онлайн пазара вече се появиха най-различни смарт продукти за видеонаблюдение. Актуализирани до съвършенство вече можете да монтирате един от тези продукти пред или във Вашата къща, за да сте информани 24/7 какво се случва у дома. Тези нови джаджи могат да снимат, автоматично увеличават, проследяват движение, както през деня, така и нощем записват и излъчват. Не малко екстри, нали? За съжаление обаче, не са сред най-евтините продукти на пазара, но абсолютно оправдано си заслужават цената.

Интелигентно осветление

Интелигентното осветление е осветление, което може да се контролира от Вашия смартфон. Някога представяли ли сте си, че при изричането на думите „пусни светлината“, осветлението наистина ще се задейства. Звучи мистично дори, но това е реалността вече. Приложението Ви позволява да промените яркостта на крушките и цветовете им, а в допълнение някои от смарт крушките са с интегрирани тонколони.

Интелигентно отопление/охлаждане

Разходите за отопление и охлаждане на дома Ви представляват поне половината от сметките за комунални услуги. С наличието на новите интелигентни системи за отопление и охлаждане, вие ще разполагате с пълен контрол върху тях. Без значение къде се намирате, само с няколко натискания на Вашия смарт телефон или таблет ще проверите и ще настроите температурата у дома.

Прахосмукачка робот

Прахосмукачката робот е сред големите технологични открития. Тази гениална джаджа, разполагаща с изключително усъвършенствани сензори, благодарение, на които безпогрешно реагира на условията в помещението. Какво по-хубаво от това – прахосмукачка, която чисти сама.

Интелигентни брави и заключващи системи

Интелигентните брави добавят изцяло ново ниво на надеждност и удобство, което Ви позоволява лесно за Вас и невъзможно за престъпниците да преминат към Вашия дом или гараж. Ние от Автоматика Делис, предлагаме и разполагаме с изключително надеждна радиосистема BiSecur, която комуникира с Вашата гаражна врата и връща обратно сигнал към Вас с информация за състоянието на вратата, дали е отворена или затворена. За повече информация Ви предлагаме да разгледате нашия онлайн каталог с автоматични гаражни врати и автоматика за тях.