Автоматика за дворни врати на панти

Вдъхновяващ комфорт и впечатляваща сигурност
С дистанционно управлявано задвижване от Hörmann ще командвате Вашата портална врата максимално комфортно, защото то впечатлява с доказана технология във всяко отношение. Благодарение на плавното потегляне и плавното спиране Вашата врата ще се движи винаги спокойно и равномерно. Разпознаването на препятствия предпазва хората и предметите изключително надеждно и така Ви дава чувство за безопасност.

Функция за автоматично затваряне

Практични допълнителни функции правят комфорта перфектен: например функцията за автоматично затваряне, която затваря вратата след изтичане на зададено от Вас време* или възможността за частично отваряне на вратата за преминаване на хора. Задвижванията RotaMatic и VersaMatic се предлагат също с практична акумулаторна батерия и опция за соларен панел.

* За тази функция е необходима фотоклетка, която се предлага като опция.

Задвижвания за дворни врати на панти Hormann

Задвижване на еднокрили или двукрили врати RotaMatic

С модерния си, строен дизайн задвижването RotaMatic на Hörmann за еднокрили или двукрили врати е съгласувано с Вашата красива еднокрила или двукрила врата. Образцови като визията са също и функцията и сигурността на задвижването. Дори и когато нямате директна връзка с електрическата мрежа не трябва да се отказвате от удобството на задвижването. Задвижването RotaMatic с акумулаторна батерия прави това възможно.

Задвижване на еднокрили или двукрили врати VersaMatic

Задвижването за еднокрили или двукрили врати VersaMatic с вградено управление е идеалното решение също и за нестандартни монтажни ситуации. То е подходящо например за монтиране към много дълбоки колони на вратата, като при него е възможна варираща позиция на монтаж, а с това и оптимално приспособяване към съответната ситуация. Също така не се налага монтиране на отделно управление – това пести място и време. Освен това VersaMatic впечатлява с доказана технология: Неговата скорост например може да се настройва индивидуално, което позволява да се постигне равномерно движение при всички размери врати.

Също толкова гъвкави като задвижването VersaMatic са и възможностите за неговото електрозахранване. Ако не разполагате с връзка към електрическата мрежа при вратата, можете да инсталирате независимия вариант VersaMatic с акумулаторна батерия и соларен модул.

Добри причини да изберете автоматичните задвижвания на hormann

Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на задвижвания за гаражни, портални, пешеходни врати, осветление и други.

Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум.

Всички задвижвания, приемници и командни елементи с технологията BiSecur са 100 % съвместими. С дистанционно управление или например кодиран радиоманипулатор отваряте удобно не само гаражната си врата, но също и оборудваната с автоматично задвижване Hörmann портална врата, командвате задвижванията за пешеходни врати и други устройства с приемници BiSecur.

С дистанционното управление HS 5 BS от Hörmann вече не е нужно да стоите пред входната врата, за да проверите дали гаражната врата се е затворила. Тази информация можете да получите само с едно натискане на дистанционното, чрез което цветът на LED-индикацията Ви показва позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон *** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да командвате Вашата врата по-удобно и сигурно.

***  При командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка

Ексклузивните дистанционни управления BiSecur впечатляват не само със своя дизайн в черно и бяло. Те са изработени в елегантна форма, която приляга много добре в ръката и ги прави удобни и приятни за употреба. Предлагана опция за дистанционните управления Hörmann BiSecur е и гланцирана повърхност с пиано лак.

Благодарение на изключващата автоматика задвижванията на Hörmann за портални врати са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата. Така вратата веднага спира да се движи при внезапно възникнали пречки. Допълнителна сигурност предлагат фотоклетките, които разпознават безконтактно хора и предмети. Те се интегрират лесно и елегантно в защитните колони и се позиционират на Вашия портал. Така обезопасявате областта на движение на Вашата еднокрила/двукрила или плъзгащата се врата.

Благодарение на плавното задействане и плавното спиране задвижванията на Hörmann за портални врати осигуряват приятно тихо и сигурно движение на вратата. Вратата се движи плавно при отваряне, а при затваряне спира спокойно. Това щади вратата, задвижването, а също и нервите на съседите.

За да издържат на механичното натоварване, задвижванията на Hörmann за портални врати са много здрави и висококачествени. Устойчивият на атмосферни влияния и издържащ на продължителна експлоатация материал гарантира трайно функциониране. За особено студените региони RotaMatic се предлага и с вградено отопление.

Задвижванията на Hörmann за портални врати са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата. За стандартните размери врати и монтажни ситуации работните сили вече са изпитани и сертифицирани от независими изпитващи институти съгласно DIN EN 13241-1.

Галерия

Свържете се с нас

За повече информация, моля свържете се с нас чрез контактната форма:

    Automation