Входни врати за къща

В „Автоматика ДЕЛИС“ предлагаме на своите клиенти многообразие от входни врати за къща на Хьорман. Работим с най-добрия производител на пазара, така че при нас ще откриете здрави и сигурни външни входни врати. Вратите за къща на Hormann са създадени с внимание към детайла, висока степен на безопасност, шумо и топлоизолация.

Външни врати на Hormann

Thermo65

Средният клас външна входна врата Thermo65 със стоманено платно и алуминиева каса предлага добър коефициент на топлоизолация и висока степен на защита срещу взлом с 5 точкова секретна брава. Thermo65 впечатлява и с много доброто съотношение цена - качество.

Thermo46

Външните входни врати Thermo46 са изградени от стоманено платно с 46мм дебелина, имат добър коефициент на топлоизолация и отговарят на всички изисквания на наредбата
за пестене на енергия. Имате възможност за избор между 13 мотива - от модерни до класически.

Thermo Carbon

Премиум класът ThermoCarbon предоставя най-добрата топлоизолация и е ТОП входна врата по отношение на безопасност сред алуминиевите входни врати. Входната врата ThermoCarbon впечатлява със стандартно включено защитно оборудване клас RC 3 с 9-точкова блокировка и въодушевява с високотехнологичен профил на крилото от хибриден материал от карбон и стъклофазер.

Thermo Safe

Благодарение на 80-милиметровата алуминиева рамка с прекъснат термомост, външната входна врата ThermoSafe притежава изключително висока степен на топлоизолация. Тя впечатлява със стандартно включено защитно оборудване RC 3 с 5 точкова секретна брава и възможността за избор между над 70 мотива.

Странични врати за гаражи Хьорман

Странични врати за гараж Хьорман са с идентична визия като гаражните врати с въртеливо-постъпателен ход, секционните и ролетните гаражни врати. Те са практични и Ви дават възможност да достъпите до гаража без да е необходимо да отваряте цялата гаражна врата. Или когато поради липсата на достатъчно място пред гаража, вторият автомобил е паркиран директно пред гаражната врата и блокира достъпа до нея. Странична врата за гараж се предлага към почти всеки мотив гаражна врата. Така гаражната и пешеходната врата изглеждат хармонично.

Добри причини да изберете външни врати hormann

Всички входни врати на Hörmann – ThermoCarbon, ThermoSafe и Thermo65 придават приятен и изискан дизайн на входа на Вашето жилище. Красиво оформеното, плътно отвътре и отвън платно с разположен отвътре профил на крилото задоволява и най-големите изисквания към дизайна.

Входните врати с марка Hörmann са добре изолиращи врати. Вратите Thermo65 регистрират много добри коефициенти на топлоизолация с UD-стойности до 0,87 W/(m²·K). Също и входните врати ThermoSafe впечатляват с UD-стойности до 0,8 W/(m²·K). Двете системи врати отговарят на всички изисквания на новата наредба за пестене на енергия EnEV 2014. Световни шампиони по топлоизолация са еднозначно входни врати ThermoCarbon. При входните врати ThermoSafe и ThermoCarbon с остъкления платното се запълва с пенопласт заедно с остъклението.

Входните врати Hörmann задават нови стандарти по отношение на сигурността. Всички входни врати ThermoSafe и ThermoCarbon Haustüren се предлагат със стандартно включено оборудване за защита от взлом клас RC 3. Входните врати ThermoCarbon с предлаганото като опция защитно оборудване клас RC 4 са първенци при класовете на безопасност. Входните врати Thermo65 и TopComfort се предлагат като опция с оборудване RC 2. При Hörmann по-голямата сигурност не е за сметка на визията на вратата. Защитаващото от взлом оборудване не се забелязва на вратата, за разлика от други решения на конкурентите.

Входните врати Hörmann удовлетворяват най-високите изисквания по отношение на защитата от злополуки и взлом. Многослойното защитно стъкло (VSG) с дебелина 8 мм от вътрешната и външната страна на изолиращото остъкление гарантира максимална степен на сигурност. При евентуално счупване парчетата стъкло остават закачени за фолиото от вътрешната страна и така опасността от наранявания от счупени парчета е почти изключена. Освен това многослойното защитно стъкло предлага и по-добра защита от взлом, тъй като затруднява проникването.

Това е иновативна технология, която въодушевява и означава повече комфорт за Вас: Задвижването ECturn на Hörmann за входните врати ThermoSafe и ThermoCarbon. Задвижването можете да командвате удобно с предлаганите от Hörmann дистанционни управления BiSecur или радиоманипулатори. С приложението BiSecur App можете по всяко време да проверите статуса на Вашата врата от всяка точка по света. Задвижването ECturn е идеално също и за строителството без бариери.

Входните врати ThermoSafe и ThermoCarbon Haustüren с размери XXL Ви предлагат просторно оформление на входа и повече комфорт. Мотивите ThermoSafe се предлагат до височина от 2500 мм, а ThermoCarbon – дори до височина от 3000 мм.

Галерия

Свържете се с нас

За повече информация, моля свържете се с нас чрез контактната форма:

    Automation