Гаражни врати Berry от Hormann

„Автоматика ДЕЛИС“ Ви предлага гаражни врати Berry с въртеливо-постъпателен ход от Hörmann. Този вид гаражни врати съчетават високото качество и усъвършенстваната техника на германската марка Hörmann за дълготрайна и безопасна употреба, приятен външен вид и комфорт. В онлайн каталога на „Автоматика ДЕЛИС“ ще намерите врати Berry с въртеливо-постъпателен ход в множество атрактивни стоманени или дървени мотиви, с обшивка на линии или на касети, в разнообразни цветовете и декорирани повърхности.

гаражни врати Berry с въртеливо постъпателен ход

Гаражни врати Berry с въртеливо постъпателен ход съчетават в себе си красива визия и качеството на марката Hörmann. Гаражните врати Berry се предлагат в много голямо разнообразие от мотиви, което гарантира, че ще откриете мечтаната за Вас врата. Стандартно стоманените мотиви например се предлагат в изключително удобния бял цвят, в 7 предпочитани цвята на изгодна цена, както и в около 200 цвята по RAL (изключение представляват боите с перлен, луминисцентен и металик ефект). Вратите от масивна дървесина се предлагат от северен смърч и канадска ела. Освен това почти всеки мотив гаражна секционна врата Berry се предлага и с подходяща странична врата. Така гаражната и пешеходната врата изглеждат хармонично.

Предимства на гаражни врати с въртеливо постъпателен ход Berry

Пример за отличното защитно оборудване на вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са еластичните защитни капачки над рамената на лостовете и гъвкавите пластмасови лайсни между платното и рамката. Те намаляват риска от притискане или заклещване по невнимание.

Такъв висок стандарт на безопасност имат само вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann.

Ако се случи след много години някоя от пружините на рамото на лоста да се скъса, останалите продължават да гарантират безупречното осигуряване на вратата. Така вратата е надеждно подсигурена срещу падане на платното. При това разстоянието между намотките на пружините е толкова малко, че практически са защитени от заклещване дори и детските пръсти.

При пълно отваряне вратата се успокоява от ограничителя и спира надеждно в релсовия жлеб. При затваряне специално оформеното рамо на лоста притиска вратата плътно към касата и я кара да се фиксира сама. По този начин не остава луфт между вратата и рамката.

Уникалното заключване с резе на вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann фиксира ъглите на платното плътно към рамката и по този начин го блокира много по-надеждно от стандартното заключване с щанга. Така насилственото повдигане на вратата е практически невъзможно. С предлагания като опция комплект за дооборудване с монтаж на място можете да блокирате вратата допълнително и в посока нагоре.

Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на задвижвания за гаражни, портални, пешеходни врати, осветление и други.
Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум.

Всички задвижвания, приемници и командни елементи с технологията BiSecur са 100 % съвместими. С дистанционно управление или например кодиран радиоманипулатор отваряте удобно не само гаражната си врата, но също и оборудваната с автоматично задвижване Hörmann портална врата, командвате задвижванията за пешеходни врати и други устройства с приемници BiSecur.

С дистанционното управление HS 5 BS от Hörmann вече не е нужно да стоите пред входната врата, за да проверите дали гаражната врата се е затворила. Тази информация можете да получите само с едно натискане на дистанционното, чрез което цветът на LED-индикацията Ви показва позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон *** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да командвате Вашата врата по-удобно и сигурно.
*** При командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка.

Ексклузивните дистанционни управления BiSecur впечатляват не само със своя дизайн в черно и бяло. Те са изработени в елегантна форма, която приляга много добре в ръката и ги прави удобни и приятни за употреба. Предлагана опция за дистанционните управления Hörmann BiSecur е и гланцирана повърхност с пиано лак.

Галерия

Свържете се с нас

За повече информация, моля свържете се с нас чрез контактната форма:

    Automation