Индустриални врати

Индустриални врати на Хьорман

Всяко индустриално предприятие се нуждае от надеждни и качествени врати, улесняващи цялостното му функциониране. Широкият спектър от индустриални врати на Хьорман предоставя богат избор в търсенето на най-доброто решение за Вашия обект. С течение на годините специалистите от Hormann са успели да съчетаят сигурност и качество с подобаващ външен вид и изтънченост. Според нуждите и условията на индустриалното предприятие можете да направите избор между различни видове индустриални врати: секционна индустриална врата, ролетна индустриална врата, бързо движеща се индустриална врата, плъзгаща се индустриална врата или сгъваема индустриална врата. Намерете подходящото решение за Вашето предприятие в рамките на разумен бюджет!

 

Гарантирано качество от Германия

Индустриални врати с марка Hormann се разработват и произвеждат във високо специализирани заводи. Процеса по изработката на вратите се изпипва до най-малкия детайл, като вратите преминават през десетки тестове, за да може до Вас да достигнат само индустриални врати с гарантирано високо немско качество.

Продукти за поколения напред

За създаването на технически усъвършенствани серийни индустриални врати с качеството на Hormann се провеждат дългосрочни тестове в реални условия. По този начин се създават индустриални врати, които могат да работят правилно с десетилетия.

Ориентирани към бъдещето

Фирма Хьорман, Германия е една от водещите фирми за производство на индустриални врати в Европа и в света. Компанията дава добър пример, като покрива 100% от своите енергийни потребности с екологично чиста енергия.

Секционни индустриални врати Хьорман

Днес пестящите място системи са иделаното решение за Вашите производствени и складови нужди. „Автоматика ДЕЛИС“ Ви предлага широк асортимент от секционни индустриални врати на марката Хьорман. Секционни индустриалните врати на Хьорман се отварят вертикално и така не заемат място пред и зад вратата. Секциите се прибират до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Можете да избирате от големи врати с вградена врата без праг до изцяло остъклени врати с изключителна устойчивост против надраскване.

Ролетни индустриални врати и решетки

Благодарение на своята конструкция с минимален брой компоненти, ролетните индустриални врати и ролетни решетки на Хьорман са изключително рентабилни, стабилни и надеждни. Ролетните индустриални врати и ролетни решетки не заемат почти никакво място над отвора на вратата. Те се намотават компактно зад щурца, като по този начин не се губи ценна площ от халето встрани и в близост до тавана. От „Автоматика ДЕЛИС“ предлагаме на своите клиенти различни варианти на платно и оборудване в зависимост от техните индивидуални нужди.

Бързодвижещи се индустриални врати

Бързодвижещите се индустриалните  врати Хьорман са приложими за всякакви индустриални обекти. Бързодвижещите се индустриални врати се отварят и затварят изключително бързо и по този начин оптимизират транспортния поток, подобряват климата в помещението и пестят енергия. Те са разработени както за външна, така и за вътрешна употреба. Богатият асортимент на Hormann ни позволява да Ви предложим вертикално и хоризонтално отварящи се врати, прозрачни врати с гъвкаво платно, също и в комбинация с индустриални секционни и ролетни врати, както и с мощните и лесни за поддръжка врати със спираловиден механизъм и гладки алуминиеви профили.

Можете да разчитате на нашите услуги

Съвети от квалифицирани специалисти

Компетентен монтаж

Вземане на размер на място

Automation