Интериорни врати

Интериорни врати Хьорман

За тези, които искат стил и надеждност, Автоматика Делис предлага интериорни врати Хьорман. Голямото разнообразие от комбинации и възможности оформят богат асортимент. В нашия каталог можете да намерите както врати със семпъл, изчистен дизайн, така и врати със съвременна визия, отоговоряща на критериите и на най-изтънчения дом. Едно невероятно съчетание от стил, класа, нови технологии и  безкомпромисно немско качество, което буквално може да Ви предостави „интериорни врати за цял живот“.

Марково качество от Германия

Интериорните врати с марка Hormann се разработват и произвеждат във високо специализирани заводи. Процеса по изработката на вратите се изпипва до най-малкия детайл, за да може до Вас да достигнат само интериорни врати с гарантирано високо немско качество.

Продукти за поколения наред

За създаването на технически усъвършенствани серийни интериорни врати с качеството на Hormann се провеждат дългосрочни тестове в реални условия. По тои начин се създават интериорни врати, които могат да работят правилно с десетилетия.

Ориентирани към бъдещето

Фирма HÖRMANN, Германия е една от водещите фирми за производство на врати в Европа и в света. Компанията дава добър пример, като покрива 100% от своите енергийни потребности с екологично чиста енергия.

Интериорни врати

Интериорни врати от най-високо качество. Открийте новия домашен уют с интериорни врати Хьорман. За по-добър избор сме разделили интерирните врати в четири серии

Поради голямото разнообразие на цветове, материи и технологии в нашия каталог можете да видите интериорни врати на цени от, които да Ви послужат за ориентир. В случай, че желаете конкретна оферта можете да се свържете с нас и ще Ви предоставим точна цена за избраните от Вас интериорни врати Хьорман.

ProLine

Открийте стила и чистотата в модел врата: ProLine
Със серията ProLine ще се наслаждавате на елегантност, неподвластна на времето. Изчистена линия с елегантно заоблени кантове. Възможност за платно с фалц или без фалц. Предлагани в повърхностите Duradecor, боя и естествен фурнир

Duradecor – максимална удароустойчивост и релефна повърхност, даваща усещането за истинско дърво. Дървесната текстура се щампова релефно върху платното и оформя характерната дървесна структура.

Боя – Брилянтен цветен завършек във всеки цвят от RAL палитрата. Изискано и цветно. Равномерното боядисване на целия комплект врата – каси и платно с бяла основна плоча Duradecor . Единна повърхност с
безшевен преход към кантовете.

Естествен фурнир – произведени от висококачествена фина дървесина, създават врати същински уникати

ConceptLine

Три пъти по три възможности: ConceptLine
С ConceptLine можете да създадете стилни индивидуални пространствени концепции. Комбинирайте както пожелаете повърхностите гланц, мат и със светлосенки с цветовете бяло, светло сиво или антрацитно сиво. Те пленяват по отношение на ценност, комфортна поддръжка и здравина.
Мат – изключително изисканата копринено матова повърхност Duradecor впечатлява максимално както визуално, така и при допир. Матовата повърхност обединява в себе си голяма устойчивост на отпечатъци от пръсти и замърсявания с непостижим до момента матов ефект.
Гланц – изисканата повърхност с огледален блясък и кристална визия спомага за придаване на специални светлинни ефекти и отразяване.
Със светлосенки – контрастът между мат и гланц при релефната структура на тази повърхност привлича погледите между Вашите четири стени.

DesignLine

Открийте мечтаната врата: DesignLine
Със серията DesignLine ще си осигурите вратата мечта. Независимо дали ще изберете стилни елементи като апликации от благородна стомана, вдълбани фуги или модерни изцяло остъклени врати, дали ще се спрете на естествен фурнир или пък на боя – DesignLine Ви предлага разнообразие от модерни мотиви за врати. Интериорните врати DesignLine се предлагат в различни модели.
Plain – с вградени апликации в една равнина
Steel- с разположени отгоре апликации
Stripe – с релефно щамповани улеи
Inlay – със шарки от истинско дърво в една равнина
Groove – с вдълбани фуги
GrooveGlas – със ситопечат и пясъкоструйна обработка, с визия като при Groove мотивите за дървени врати
Rail – комбинациите от дърво и стъкло, подхождащи на DesignLine мотивите за дървени врати

За почитатели на класиката с увлечение към дизайна Харесвате класическото, но с модерен привкус? В такъв случай нашите неподвластни на времето мотиви от серията DesignLine са точният избор за Вас. В серията DesignLine ще откриете мечтаната врата за перфектен провинциален стил.
Georgia – ексклузивни мотиви врати с вградена профилирана лайсна
Carolina- изгодни мотиви врати с релефно щамповано профилиране
Virginia – висококачествени врати тип Stollen с елегантен дизайн

Добри причини да изберете интериорните врати на Hormann

Тук ще намерите подходящия модел врата за Вашия индивидуален стил на обзавеждане. Любителите на класиката предпочитат платното с фалц и обла каса, докаот почитателите на изчистените линии избират същата комбинация, но с прави кантове. Платното без фалц и права каса привличат с почти съосна визия и подчертават модерния стил на живот.

Висококачествено платно:

Дървените интериорни врати се предлагат с четири различни вложки на платното – от обикновената вложка тип „пчелна пита“ до висококачествено масивно ПДЧ.

Вратите от серията ConceptLine Ви предлагат нов вид възможности за оформление. Комбинирайте висококачествените повърхности мат, гланц (с огледален блясък) и със светлосенки с цветовете бяло, светло сиво и антрацитно сиво.

Изцяло остъклените врати са правилният избор, когато искате дом, изпълнен със светлина. Освен с елегантната си визия серията GlassLine впечатлява и с комфортната поддръжка: всички мотиви с пясъкоструйно обработено стъкло са снабдени с нанопокритието за по-малко пръстови отпечатъци.

За перфектния микс от дървени и стъклени врати към мотивите DesignLine Groove се предлагат и изцяло остъклени врати с идентична визия.

Ако вашата стена има отклонения в дебелината, те могат да бъдат компенсирани лесно с регулируемия декоративен фалц. Монтирана също толкова лесно както и дървената каса, стоманената каса носи допълнителни предимства по отношение на продължителността на експлоатация и дизайна.

Голяма устойчивост и елегантна форма без видим фалц, комбинирани с принципа на монтаж на дървената каса предлага само VarioFix.

Duradecor впечатлява с максимална удароустойчивост, която е с 48 % по-добра от средната при тестваните CPL повърхности на други производители. Освен това тя е лесна за поддръжка, нечувствителнa и устойчива на високи температури.

Висококачествената защита на кантовете 4Protect е стандартна за нашите дървени интериорни врати с прави кантове и повърхността Duradecor бяла боя, светло сиво и антрацитно сиво. Четворната защита на кантовете ще ви предложи:

  1. Голяма устойчивост на удар
  2. Голяма устойчивост срещу износване при триене
  3. Голяма устойчивост на надраскване
  4. Перфектна визия „без фуги“, т. е. за разлика от обичайните врати визията на вратата не се нарушава от забележима фуга.

Така Вашите дървени интериорни врати са нечувствителни към ежедневните въздействия и издържат по-дълго.

Фините структурирани повърхности ви помагат да почувствате това, което виждате. Текстурата на дървесината, която е релефна върху платното, прави характерната дървесна структура на Duradecor по-осезаема. В случай на синхронизиран релеф, текстурата също съответства точно на отпечатаната украса.

С новата повърхностна структура с ефект на четка, релефът е съобразен с ефекта на четката в декора

Имате физически увреждания или просто искате повече комфорт? В този случай оборудвайте интериорните си врати с иновативното задвижване PortaMatic. Това ще ви позволи автоматично да отваряте и затваряте врати с дистанционно управление или клавиатура и ще означава за вас: още по-добро качество на живот.

Удобство и сигурност за Вашия дом

Галерия

Свържете се с нас

За повече информация, моля свържете се с нас чрез контактната форма:

    Automation